ALen1989 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Mam problem, nie wiem czy dokładnie chodzi o mobo ale podczas wyłączania komputera muszę za każdym razem przytrzymać przycisk POWER ponieważ inaczej wiatrak i zasilacz dalej będzie działać. Nie wiem w czym może być problem, mój Windows 7 ultimate 64 bit. Zasilacz to forton Hexa 400. Proszę o pomoc abym nie musiał za każdym razem przytrzymywać tego przycisku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Rozumiem ze robisz to juz po zamknieciu systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALen1989 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak po zamknięciu. Wiatrak cały czas się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Sprawdz na innym zasilaczu. Tylko nie pakuj do tego jakiejs padaki typu Tracer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Spróbuj zrobić clear cmos, zaktualizować bios. Pytanie i odpowiedź już padły. Tylko dla pewności, na 100% zamykasz system a nie usypiasz, hibernujesz czy cokolwiek innego? Pod przycisk powera może być pewnie przypisane "zamknij system" jak i "wstrzymaj". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Domyslnie w menu start 7 jest chyba przypisane "Uspij", najlepiej jakbys rozwinal to menu ze strzalka i kliknac "zamknij" Jak bedziesz chcial to zmienic na stale, tzn. wybrac opcje jaka ma byc pod tym przyciskiem, to klikasz prawym na przycisk start i tam gdzies powinny byc wlasciwosci. Sory ze nie podam dokladnie, ale siedze na 8-ce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALen1989 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Niestety mam zamykanie. Żadnego usypiania ani hibernacji. Nie mam za bardzo od kogo pożyczyć zasilacza. Ale może spróbuje wyciągnąć baterie z płyty głównej to może coś da. Nie za bardzo ogarniam biosa tej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...