TheChampion Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam otóż 8 marca mam urodziny i moi rodzice chcą kupić mi nowy komp złożyłem coś sam ale nwm :D budżet to 2000zł udało mi się złożyć coś takiego : http://www.morele.net/inventory/info/BKVdbB/ RAM-u nie dodałem dlatego że posiadam 2x takie OCZ DDR3 PC3-10666 co myślicie ? a jak nie złóżcie coś innego. :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Jedno krótkie pytanie, kiedy rodzice chcą kupić ten komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croatan Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Teraz się nie opłaca, bo z tego co obserwuje to od 3 tyg, ceny skaczą do góry. Co prawda nie dużo ale jakieś 20-40 zł na części ;( też noszę się z zamiarem zakupu, ale odłożę to gdzieś do lutego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksju Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Idą święta i dolar obecnie 3,27 = będzie niezłe combo =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheChampion Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Jedno krótkie pytanie, kiedy rodzice chcą kupić ten komputer? 8 marca ale chciałbym wiedzieć co mniej wiecej warto by bylo kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 zapytaj w lutym :) mniej-więcej masz w polecanych zestawach w artykule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zestawy komputerowe PurePC MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Zapraszam w marcu, ewentualnie pod koniec lutego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...