pietio Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Czy jakosciowo sa ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 nie pracuję w serwisie więc moją wypowiedź sprowadzę do wieloletniego (18 lat) doświadczenia z przeróżnymi płytami. obecnym asrock'om nic zarzucić nie mogę. jestem bardzo zadowolony ze swojej płyty. póki co działa i niech tak pozostanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Przez chwilę zastanawiam się, grasz błazna czy idiotę. Przejrzałem twoją zawartość. Rozwiało to moje wątpliwości. Nikogo nie grasz. O opinie nt ASRocka już pytałeś jak coś i dostałeś odp. Połączyłem trzy twoje durne tematy w "co kupić?" w jeden. Miałem nadzieję, że to ci wystarczy. Musisz jednak swoimi durnotami zaśmiecać inne działy. Jako ciekawostka http://forum.purepc.pl/topic/348596-co-wybrac-p67-czy-z-77/ 30 odpowiedzi, twojej ani jednej. Rozmawiano o ASRocku tam też. Nie mogłeś tam zapytać. Musiałeś po śmiecić. Żal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...