millor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 No własnie zakupiłem tą płytę za 250 netto I ustawiłem athlona na 2400mhz tyle chodził potem usłyszałem ioooooooooiooooooooioooooooooiooooooooioooooooo nawet powyłaczeniu było to ioooooiooooo jak syrena !!!! No i Clear biosu nic nie dał (trza było czekać 15 sec. )i wogóle niewstaje wszystko inne działa Co robić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie chce cie martwic ale pewnie bios padl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 i co teraz mam zrobić czy powiedzieć na churtowni co sięstało (znająmnie z oweclokingu) Czy udawać głupiego JEst możliwośc zmiany kostki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 jest mozliwosc zmiany kostki na twoim miejscu po prostu powiedzialbym ze mobo nie wstaje i tyle zdarzaja sie takie egzemplarze tymbardziej ze plyta firmy "kogucik" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 do hurtowni daj i nic nie mow,ze cos zmieniales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 pomyśle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ale płytka za tą cenę jest zajebista A firma nie sprzedaję płyt w polsce Cośjest jak DFI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 powiedz ze nie wstala albo nastepnego dnia rano juz tylko pipala ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 powiedz ze nie wstala albo nastepnego dnia rano juz tylko pipala ;-)nie zmieniaj sam kostki bo potem moga Ci gwary nie uznac jak by cos sie nieszczesliwie.... bierz nowa sztuke i kombinuj tak az wstanie na 200 :-) :-D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Paste srebnąjużdałem A co to oznacza to pipanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 WIecie oddali mi kasę za tą płytę i dodatkowo vat normalnie nie dość że zepsułem to jeszcze zarobiłemWIecie oddali mi kasę za tą płytę i dodatkowo vat normalnie nie dość że zepsułem to jeszcze zarobiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...