Młody123 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam wszystkich Jestem tu nowe więc mogę coś zrobić źle A więc chciałem zapytać czy mój laptop pociągnie mafię 2 Toshiba satellite c660-1cn Win7 64 bity SP1 procek- intel® pentium® CPU P6200 2x 2.13Ghz Ram-3gb z tego co się oriętuję to ddr3 Grafika - i to jest pytanie Mam zintegrowaną...Jak wchodzę w typ karty to wam wszystko przepisze bo ja tego nie rozumiem Typ karty- Intel® HD graphics Typ mikroukładu- Intel® HD graphics (Pentium) Tyo konwertera DAC- Internal Nazwa karty- Intel® HD graphics Informacje o systemie BIOS- Intel video BIOS Całkowita dostępna pamięć graficzna- 1273mb Dedykowana pamięć video- 64 mb Systemowa pamięć video- 0mb Udostępniona pamięć systemowa- 1209mb Ktoś może zna się na tych grafikach:P Przy okazji możecie mi powiedzieć ile ta grafika w rzeczywistości może mieć mb Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) W temacie o grze nie mogłeś napisać, bo po co. Mafia2 nie pójdzie na tym sprzęcie. Ta karta graficzna nadaje się do wyświetlania pulpitu, filmów i prostych gier. Ilość pamięci w jej przypadku nie ma nic do wydajności. Pamięc dla karty jest przydzielana z pamięci operacyjnej. Edytowane 13 Listopada 2012 przez kaijitsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody123 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Hmm ale przykładowo call of duty 4 śmiga nfs carbon,most wanted, undergrund 2 ,undercover o i gta SA :P Z tych co podałem to chyba call i undercover nie mają jakichś najmniejszych wymagań graficznych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 To są gry sprzed epoki kamienia łupanego. Oczywiście pojęcie "śmiga" jest względne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 1. ) Temat o Mafii 2 istnieje , tam trzeba było się zapytać . 2.) Tak trudno sprawdzić jakie wymagania ma gra ? , procek i ram dadzą radę bez problemu ale karta to tragedia . 3. ) Nie porównuj wymienionych gier do Mafii 2 ( pierwszego MW i GTA:SA szczególnie ) - każda ma już swoje lata , powstawały ( niektóre ) w czasach gdzie nikt nie myślał o prockach wielordzeniowych czy takiej ilości ramu , w San Andreas i MW grałem na swoim starym kompie przy którym twój laptop to rakieta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 A nie było czasem dema tej gry? Czy tylko na konsolach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Było/jest demko czasowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...