berkut Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 OMFG http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=168327 http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=168322 http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=168324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 No i po co rozszczelniałeś :P. BTW co znaczy OMFG?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 no i poszło w pizdu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niema jak posiłek w trakcie ciężkiej pracy :-) <talerz na zdjęciu 1> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niema jak posiłek w trakcie ciężkiej pracy :-) <talerz na zdjęciu 1>Widać jaki zapracowany jest zresztą u mnie zawsze stoi jedzenie przy kompie - albo nie skończyłem jeść albo nie zacząłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 O freon? On jest przeciez szkodliwy,a ty fotki robisz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 O freon? On jest przeciez szkodliwy,a ty fotki robisz 8Oa co miał go do wiaderka łapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 O freon? On jest przeciez szkodliwy,a ty fotki robisz 8Oa co miał go do wiaderka łapać ;) :lol: A tak na serio,mogl uszczelnic dziure albo cos,np zakryc szmata od podlogi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niema jak posiłek w trakcie ciężkiej pracy :-) <talerz na zdjęciu 1>Widać jaki zapracowany jest zresztą u mnie zawsze stoi jedzenie przy kompie - albo nie skończyłem jeść albo nie zacząłem :D Może po prostu obiad był za gorący i Berkut postanowiuł go "lekko" schłodzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Może po prostu obiad był za gorący i Berkut postanowiuł go "lekko" schłodzić :lol: Buhehehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 No i po co rozszczelniałeś :P. BTW co znaczy OMFG?? OMFG = Oh my fu***** god Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ehh I dobzre ci!! ZA to ze uzyłes freonu to teraz masz!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Łooooooo, chłodnawo tam się musiało zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Łooooooo, chłodnawo tam się musiało zrobić ;) No padal snieg pod chmurka... A freon nie jest szkodliwy, ma sie potem conajwyzej jazdy ale nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no szkoda.... czy ja na pierwszym zdjeciu widze chlodziarke do coli ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Berkut - naczelny niszczyciel powloki ozonowej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Eeehh, przecież to nie jest już zdaje się ten szkodliwy dla ozonu freon? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 berkut, a gdyby tak chlodzic proca bez calej aparatury - skierowac na niego gwint i odkrecic ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ta a za pol godziny po nastepna bulte freonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no ale bylo by extreme :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no ale bylo by extreme :wink:tylko kto by mu fundnol ta cysterne freonu/dzien ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jestem zalamany tymi zdjeciami gdyz nie widac na nich moich ukochanych zaslon w truskawki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jestem zalamany tymi zdjeciami gdyz nie widac na nich moich ukochanych zaslon w truskawki :( :lol: ROTFL ! :lol: mi tez ich brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 niema jak posiłek w trakcie ciężkiej pracy :-) <talerz na zdjęciu 1>Widać jaki zapracowany jest zresztą u mnie zawsze stoi jedzenie przy kompie - albo nie skończyłem jeść albo nie zacząłem :D skądś to znam :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a ten srodek parownika/skraplacza tez bedziesz uszczelnial czy zostawisz sobie jako chlodziarke do piwa/coli ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wiesz....... rozumiem.... lato.... slonce troche napieprza ale zeby odrazu robic klime freonem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 To moze zamiast temperatur na skraplaczu mozecie sie przescigac w osiaganiu najnizszych temp w pokoju. Heh .. juz to widze -5C .. kto da mniej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 berkut.. ale najbardziej zazdrosz4e ci tego chlodzenia do coca coli ........ kurka............. lato jest i ty zawsze bedziesz mial ja zimna... nawet bez lodu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 berkut.. ale najbardziej zazdrosz4e ci tego chlodzenia do coca coli ........ kurka............. lato jest i ty zawsze bedziesz mial ja zimna... nawet bez lodu :P podpowiem ze jeli by do takiej chlodizarki do coli dorobic jakis plaszccz prozniowy/o o bnizonym cisnieniu to liofilizator gotowy a mam siem ucieszy bo bedzie miala zdrowa "suszaona" zywnosc ;D:D::DD:D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...