uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 no wiec tak : leci sobie film =] leci leci leci po ok. 40- 60 min. film zaczyna zabkowac, glos zaczyna skakac, cos tam charszczy z glosnika , ogolnie nie da sie ogladac przez te żaby :> zmienialem ac97, zmienialem DivX5.0.5, zmienialem FFD Show. nic nie pomoglo komp to : at 1.8 xp. 512 ddr 333, gainward gf4mx,msi kt4v ultra nowka tygodniowa. temperatura proca w czasie ogladania filmu wzrasta o 3 - 4 stopnie Celsjusza, wiec grzanie odpada dysk 80 gb barracuda V 7200, filmy na partycji 40 gigowej ;] / na partycji systemowej 10 gb tez zaczynaja zabkowac po 50 min./ program do otwierania BestPlayer 1.0 o co loto ? =] jak temu zapobiedz ? moze formacik ? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 moze formacik ? ;> BRAWO to jest poprawna odpowiedz! Wygral Pan wycieczke dookola domu!!! Gratuluje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ;> we will see ... a nie dziwne jest to, iz przy wyrzucaniu rzeczy z kosza, pojawia sie na ok 4 sekundy klepsydra ? u mnie na barracudzie II rzeczy z kosza wywalane sa od razu w sekunde, a tutaj trzeba odczekac te 4 sek aby moc dalej pracowac =/ licze, ze format pomoze bo ja juz pomyslow innych nie mam :P nom, hmmm a moze karat graficzna sie w dziwny sposob przegrzewa ? :P or smth :P czemu to qrestwo zwalnie po tej godzinie nagle ? oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 mialem tak samo na kompie kolegi jak wlozylem sblive wszystko chodzi jak burza a z tym ac97 [gluteus maximus] nawet format nie pomogl ... jak znajdziesz rozwiazanie daj znac bo ja juz wymiekam z tym cholerstwem zintegrowany dzwiek to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakich malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 jutro wybieram sie po tego kompa i zabieram ze soba do domu ;> najpierw przeloze k.muz. od siebie, jesli to nie pomoze to format, a jesli to nie pomoze to sie wqrwie i ..... fdafdsjksdfhaskhfg btw przypomnialem sobie, iz wczesniej ustawialem k.graf na safe mode i jednak bylo to samo. wiec to raczej rowniez nie ona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja przerobilem wszystkie stery jakie znalazlem i ciagle to samo zobaczysz jak wsadzisz swoja karte bedzie ok ... a moze to wina systemu koles uparl sie na 98se ... teraz jak widze gdziesz alc650 dostaje ku...cy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 hmmm przypomnialem sobie jeszcze, ze sprawdzalem wlasnie wykorzystywanie zasobow systemowych procesora w trakcie tych "żabek" (czytalem gdzies, iz AC97 strasznie zapycha proca). Monitor Systemu wskazywal na 4% - 15% uzycie procesora ... =/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Grass to samo stwierdzil moj znajomy z grupy ;> twierdzil, ze jego znajomym przy takiej konfiguracji kompa 98se dzialala czesto wadliwie. Przykonamy sie w ten weekand jak zmienie system na win 3.11 ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja moze go namowie na XP ale on ma tylko 256 ramu ... reszta to a 2100xp plyta GA-7VA i uwaga gf4mx440 gainward ... juz raz mialem jazdy ze zintegrowanym dzwiekiem wtedy pomogly nowsze stery ale przypomnialo mi sie ze tam byla taka sama grafa ( a 1600xp i plyta ECS k7vta3 ) ... moze cos w tym jest ? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 moze :> jak odpale z bonga to moze mnie oswieci =] we will see ... :-) jesli ktos mial cos podobnego to niech dorzuci jeszcze jakies ciekawe propozycje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 charczenie z głośnika czasem po 20 min czasem po 40 i w grach tak samo.kiedy to słysze włos mi sie jezy.zintegrowany dzwiek to kicha jakich mało.ale wpływ tego na ciecie filmów...no nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 moze :> jak odpale z bonga to moze mnie oswieci =] quote] pomoglo :) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...