Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Żałosne Kat_666 zadał poważne pytanie chociaż nowy (też mnie to intersuje bo mam walniętego admnia na LANie), a że chyba żadem z was nie mam o tym zielonego pojęcia (zresztą ja też) to wyśmialiście gościa. Big LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Masz racje niemamy zielonego pojecia ;]. ps czyzby kolejny zaplakanay p2p'owiec ;] ?? ;> (lub jak bylo pisane w texcie snob chcacy zagarnac cala wode dla siebie i majacy pretensje do "pasmowania" :D:D:D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja chce miec wiekszy transfer aby moc szybko sciagnac linuxa - Debiana bo przy tym transferze co mam mecze go juz z tydzien :cry: A p2p nie uzywam bo to shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Żałosne Kat_666 zadał poważne pytanie chociaż nowy (też mnie to intersuje bo mam walniętego admnia na LANie), a że chyba żadem z was nie mam o tym zielonego pojęcia (zresztą ja też) to wyśmialiście gościa. Big LOLa nie pomyslales, ze jako klient nie masz zadnej wladzy nad srednica rury, ani nad cisnieneim :?: moze dlatego poszly takie teksty, co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja chce miec wiekszy transfer aby moc szybko sciagnac linuxa - Debiana bo przy tym transferze co mam mecze go juz z tydzien :cry: A p2p nie uzywam bo to shit A niby jak chcesz to zrobić? 1) musiałbyś się włamać na serwer. 2) ukradłbyś przepustowość innych użytkowników jednocześnie zwalniając im łącza. nie sądzę aby byli szczęśliwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 No ale ja bylbym :D :P Dobra - daje sobie spokoj z kranikami i innego tego typu sprawami ;) Bylo wesolo hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Co dałbyś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Kat_666 smiejesz sie z kranikow, a myslisz, ze jak na kursach o sieciach jest to przedstawiane :?: ;) wlasnie jako kranik, rura i woda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Przyłączenie się do nabijający sie z Kat_666. Niestety my ci nie damy rady pomóc ale gadaj z Mitnikiem on napewno będzie wiedział co robic. Albo załatw to po polsku idż z basketballem od admina i ładnie go poproś to napewno ci da wieksze pasmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 e? ;] możesz jeszcze raz sformułować swoją wypowiedź, tylko tym razem logicznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 e? ;] możesz jeszcze raz sformułować swoją wypowiedź, tylko tym razem logicznie?Kto?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pierwszy sposób na zwiększenie pasma to zapytanie o radę Kevina Mitnika( jakoś tak sie pisze) Drugi sposób to grożenie kijem baskemballowym administratowrowi sieci lokalnej w celu zwiększenia przez niego pasma dostępnego dla użytkownuka wyrzej wymienionej sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 1) Fajny jesteś. 2) Mitnick nie zajmował się przepustowością. 3) Tia. Lepiej strzel baranka w ścianę to może zmądrzejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Przeczytaj cały toopic to zrozumiesz. Zmiana posama wymagała by włanamia na serwer wiec najlepszy w ttym fachu jest Mitnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A ja znow sie pogubilem :). Prosze forumowiczow o wyjasnienie po co do admina idze sie z baketballem :) (czy to chodzi o pilke do koszykowki ) :D oraz w jakim celu idzie sie z kijem baskemballowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wogóle dzisia nie spałem do rana przepisywałem tekst dla znajomej wię nie czepiajcie się literówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 [; Mitnick jest marny conajmniej. Dobry to on był kilka ładnych lat temu - a to dlatego tylko, że bardzo dobrze znał się na ludzkiej psychice. Duża ta literówka ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ok ok ja dzis bylem na wiankach i wrocilem kolo 5 czy 6 wiec zabardzo tez niepospalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dlatego nie umniesz zrozumnieć co miałem na mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...