Skocz do zawartości
Kat_666

Pasmowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Żałosne Kat_666 zadał poważne pytanie chociaż nowy (też mnie to intersuje bo mam walniętego admnia na LANie), a że chyba żadem z was nie mam o tym zielonego pojęcia (zresztą ja też) to wyśmialiście gościa. Big LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałosne Kat_666 zadał poważne pytanie chociaż nowy  (też mnie to intersuje bo mam walniętego admnia na LANie), a że chyba żadem z was nie mam o tym zielonego pojęcia (zresztą ja też) to wyśmialiście gościa. Big LOL

a nie pomyslales, ze jako klient nie masz zadnej wladzy nad srednica rury, ani nad cisnieneim :?: moze dlatego poszly takie teksty, co :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce miec wiekszy transfer aby moc szybko sciagnac linuxa - Debiana bo przy tym transferze co mam mecze go juz z tydzien :cry: 

A p2p nie uzywam bo to shit

A niby jak chcesz to zrobić?

1) musiałbyś się włamać na serwer.

2) ukradłbyś przepustowość innych użytkowników jednocześnie zwalniając im łącza. nie sądzę aby byli szczęśliwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączenie się do nabijający sie z Kat_666. Niestety my ci nie damy rady pomóc ale gadaj z Mitnikiem on napewno będzie wiedział co robic. Albo załatw to po polsku idż z basketballem od admina i ładnie go poproś to napewno ci da wieksze pasmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy sposób na zwiększenie pasma to zapytanie o radę Kevina Mitnika( jakoś tak sie pisze)

Drugi sposób to grożenie kijem baskemballowym administratowrowi sieci lokalnej w celu zwiększenia przez niego pasma dostępnego dla użytkownuka wyrzej wymienionej sieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi