Mąki Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy jest program pozwalający nagrać krótki film w formacie DVD na zwykłej CD, tak aby był czytany przez stacjonarny odtwarzacz DVD?. (Nie chodzi mi o format VCD i SVSD). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 watpie osobiscie z niczym takim sie nie spotkalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A no mozna było cos o tym w chip'ie.. jakis rok temu :) JAk bedxzie trzeba to poszukam ale i tak mam to na papierze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jak byś mógł zeskanować i mi podesłać na maila byłbym wdzięczny. Mój e-mail: dawmak@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie wiem czy jest to mozliwe... chociaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...