Temp-esT Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Mam problem i zwracam się do was o szybką pomoc. Czy warto zamienić?? GF4 MX440 64MB DDR AGPx4 na GF4 MX440 SE 64DDR AGPx8 Ps. Zastanawiam się, dlaczego wersja AGPx4 jest większa i droższa od SE AGPx8. (wersja SE jest mniejsza od mojej przynajmniej o połowę) Pozdrawiam TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp-esT Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Przypuszcza, że mój GF4 jest oparty na GF2 TI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie nie warto nie zamieniaj sie zreszta sam zobacz tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niech cie reka Boska broni przed zmiana na SE :!: no chyba ze na Ti :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp-esT Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wielkie THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...