Fox1986 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 mam taki problem ze gdy wkladam odbiornik usb do gniazda laptop widzi go tylko gdy przycisne go troche mocniej w dol wtedy slychac dzwiek podlaczenia urzadzenia do uzb i gdy puszcze slychac dzwiek rozlaczenia urzadzenia usb gniazdo usb w ktore wpinam odbiornik jest sprawne bo sprawdzalem podpinajac odbiornik pod inne porty i za kazdym razem jest to samo i w tym momencie mam do was pytanie da sie to jakos naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Jeżeli dasz radę obejrzeć to to od środka, to pewnie się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox1986 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 w srodku odbiornika dla mnie wszystko wyglada normalnie plytka nie jest nigdzie polamana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox1986 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 mam pytanie jeszcze czy ktos oddawal klawiature lub myszke bezprzewodowa na gwarancje po zgubieniu odbiornika by skonfigurowali nowy odbiornik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) mam pytanie jeszcze czy ktos oddawal klawiature lub myszke bezprzewodowa na gwarancje po zgubieniu odbiornika by skonfigurowali nowy odbiornik ? Sprawdź czy usb w tym odbiorniku jest okej, tzn czy nie jest zabrudzone/uszkodzone. Jeśli działa gdy dociskasz można przypuszczać że coś nie łączy w miejscy lutów usb-płytka, można podgrzać lekko lutownicą żeby ewentualnie złapało jeśli jest możliwość. Jesli natomiast masz gwarancje a wnioskuje, że masz napisz/zadzwoń do supportu danej firmy i zapytaj jak to jest, prawdopodobnie jeśli sam uszkodziłeś będziesz musiał zapłacić Edytowane 24 Listopada 2012 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...