ciumak Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam serdecznie. Wczoraj wieczorem wyskoczył mi taki błąd. Od tego czasu albo wywala po raz kolejny ten błąd, albo komputer się wiesza albo restartuje. I nie wiem gdzie tkwi problem. Konfiguracja PC: CPU: Phenom II 965 GPU: R7850 MOBO: Asus M4A785TD-V EVO Zasilacz: Tacens Radix IV 450W RAM: 4GB PC nie był kręcony: Co zrobiłem sam to przetestowałem Ram memtestem (mam 2 kości po 2GB), przetestowałem je osobno i razem i błędów nie było. I teraz w sumie nie wiem co robić. W pliku tekstowym jest zawarte to co pokazało mi się po otwarciu progamem WinDbg dumpa który wyskoczył. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc w rozwiązaniu tego problemu... błąd.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Debugger nie zakonczyl dzialania, poczekaj troche dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Tamtego błędu nie może coś odczytać do końca... A dziś wyskoczył nowy i tutaj chyba już program zrobił wszystko... błądb.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Procesor masz podkrecony? Taktowanie itd ustawione poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Procesora nie podkręcałem. W biosie nic nie grzebałem. Temperatury procesora z tego co patrzałem to sięgają ok 50 stopni podczas grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Spróbuj wgrać najnowszy BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Jest wgrany najnowszy Bios. Porobiłem testy OCCT, nie wysypał się ani razu a tu screeny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Problem może występować z urządzeniami podłączonymi do slotu PCI-Ex.Może być to karta graficzna,muzyczna lub inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Podłączona jest grafika R7850. Ma ledwie 2 miesiące ta grafika, tak samo jak procesor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Zintegrowana grafika jest włączona czy wyłączona,również tu może występować problem.Jeśli będzie włączona to wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Pewnie jest włączona Muszę poszukać jaka opcja odpowiada za jej wyłączenie. Ed. Wyłączyłem. Edytowane 24 Listopada 2012 przez ciumak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumak Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Minął ponad tydzień. Wszystko działało normalnie a dziś znów zaczęło się robić to samo co wtedy... Czy to wina karty graficznej ? Myślicie że wyjęcie jej i działanie na zintegrowanej to dobry pomysł na sprawdzenie czy ta karta jest sprawna czy nie ? Tyle że i tak wtedy zostaje kwestia zasilacza a tego chyba nie ma za bardzo jak sprawdzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...