Raksusek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) ... i nie wiem co teraz zrobić, gdyż nie mam kasy na nowy telefon ( oszczędzam na kompa ). Macie jakiś pomysł na tani telefon z tymi wymaganiami: Smartphone Z wi-fi Przekątna ekranu powyżej 4 cala ( za bardzo się przyzwyczaiłem do mojego poprzedniego telefonu xperia arc s) Z góry dzięki. Edytowane 25 Listopada 2012 przez Raksusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Skoro nie masz kasy to nie lepiej jest go naprawić? Nie napisałeś co się z nim stało, ani jaką kwotą dysponujesz na nowy telefon. Co do kupna tel. pisz w temacie "Kupujemy telefon komórkowy, czyli co wybrać? ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Pozatym ekran powyzej 4 cala i tani nie idzie w parze, chyba ze mowimy o jakichs chinskich "wynalazkach". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raksusek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 To powrócę do mojej starej cegły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 A co się z ni stało ;p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez10 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 trzeba odwiedzić serwis komórkowy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Fona o takich wymaganiach tanio dostaniesz tylko z salonu , choć w zależności od konkretnego modelu abonament może być duży . W sensownej cenie to albo chińczyki albo używki na starszych wersjach Andka czy WP . Zresztą rozrzut cenowy jest duży - od 300-400 zł za wynalazki pokroju Huawei Ascend G300 czy LG L5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...