WojtasAs Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Jestem ciekaw jakie macie doświadczenia z ozonowanie środka samochodu? Potrzebuję czegoś co usunie zapach fajek. Podobno tylko ozonowanie da radę i to w serwsie najlepiej zrobione. Czy znacie jakieś inne sposoby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Myjnia i pranie tapicerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Pranie nie wyciągnie smrodu do końca... ozonowanie daje radę tylko nie "onanizatorem" z allegro za 29,99 tylko profi maszyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Z ozonowaniem trzeba poszukać odpowiedniej firmy. Ja robiłem za 50 zł ozonowanie, ale maszyna miała wydajność chyba 3000 mg/h i trwało to pół godziny. W kilku warsztatach się pytałem to mieli zabawki 300-500 mg/h i ozonowanie w ciągu 15-20 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...