janus Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Mam takie male pytanko mam ochote jechac w tym roku na parade ale mam taki maly problem nie moge nigdzie odszukac zadnej firmy ktora wozi ludzi na parade i spowrotem wiem ze jezdza takie autokary ale jakos ja nie moge ich odszukac. Mam pytanie do ludzi z okolic Konina i Poznania znacie moze takowe firmy jak byscie cos wiedzieli dajcie mi znac jakis adres internetowy czy telefon, a moze ktos z was jedzie fura i chcialby mnie ze soba zabrac ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 na www.ftb.pl cos chyba bylo, poszukaj tylko tam uwazaj na siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 No troszke jest na forum mam nadzieje ze jeszcze ktos poda jakies wiadomosci, ogolnie widze ze tak 150 zl to jest cena w ktorej sie transport zmiesci spokojnie. Ok bede uwazal na siebie a tak swoja droga aster byles na paradzie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jedź pociągiem do Słubic, potem granica na piechotę i potem pociąg niemiecki. Jak ja kiedyś jechałem to niecałą 100 mnie to kosztowało (przy koszcie autokaru 180). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...