lukasskywalker Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Jaką polecacie kartę sieciową do komputera stacjonarnego z prockiem i5 3570K na płycie ASRock Z77 Pro3,tak, żeby miała Wireless G, dobry sygnał, żeby była stabilna, pod PCi albo PCIe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja bym brał tą: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__katalog_produktow/id_gl__47/id_produktu__3991/__Karty_Sieciowe_TP_Link_TL_WN851N_WiFi_PCI_300_Mbps_802_11n/ Nawet jeśli nie masz WiFi w standardzie "N" obecnie to warto mieć na przyszłość. Poza tym bodajże PCLab robił test, czy N dobrze działa z sieciami typu G i wyszło, że sygnał jest mocniejszy niż w przypadku karty sieciowej G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasskywalker Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 He, no to mam intuicję, bo kilka godzin właśnie taką zamówiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...