Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Niestety Nie mogę !!!!!! Bo kase strace !!!!! Mam tylko taką możliwość....szczerze mówiąc to chyba już sobie odpowiedziałem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ok rób co chcesz - tylko zeby nie było że potem będziesz załował :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Niestety, ale nie mogę !!!!!!!!!! Bo strace kase !!!!! Szczerze mówiąc to chyba już sobie sam odpowiedziałem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sorry....2 razy to samo......ja Cię doskonale rozumiem, ale chyba tak sobie pomyślałem, że nie mam wyboru. Dziękuje wszystkim za wnikliwe rozpatrzenie problemu i udzieloną mi pomoc jak i dużej porcji informacji.....chyba można zamknąć temat. Dzięki !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 pamięci mam ustawione oryginalnie (zgodnie z zaleceniami producenta) tj. CL 2, timingi 6-3-3-3, i z tą różnicą, że troszeczkę podwyższyłem zegar z 400 na 408, czyli z 200MHz do 404MHz.....i co teraz :-) :-)Co to za trójki? Mam nieodparte wrażenie, że w Twoim biosie ta ostatnia trójka to właśnie CL, więc jak masz je w końcu ustawione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dobrze.....masz racje znów mój błąd :-( 6-3-3-2 niżej nie zejdą bo zdychają. Wezmę ustawię na 205 na tych samych timingach i trup :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sacrell, możesz podać mi oznaczenia na Twoich kostkach? Z góry dziękuję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 To jest tak.....już podaje: Geil PC3200 DDR CL=2-6-3-3 Ultra Dual Channel 03Q2. Niestety więcej jest pod radiatorem :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Sacrell Jak możesz wymień ten zasilacz na tego Qtech 550w sprzedaj go jakiemuś lamerowi co się napali na naklejkę 550w i jak starczy kasy kup fortona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dzięki piękne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Taki dobry jest ten "Forton" ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja myślałem nad tym Chieftec 420 Wat....co o nim sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja myślałem nad tym Chieftec 420 Wat....co o nim sądzicie ? Zarabisty zailacz !!! Po prostu super !!! Tylko cena :( Ja obecnie urzywam Deer 400 Watt i tez jest spox :) A mam w kompe sporo sprzetu. Ale gdybym miał kase to bym wziol Chieftec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja myślałem nad tym Chieftec 420 Wat....co o nim sądzicie ?bierz tego chefteca :) do takiego wypasionego sprzetu jak masz to trza pozodna zasilke a nie jakas kiszka :D btw : podziel sie z nami wynikami w 3dmark 2k1 i 2k3 w deflaut i po podkreceniu grafy , proca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wielkie dzięki....to biorę tego Chieftec'a :-) Wynik z 3DMark 03 - 6468 Wynik z 3DMark 01 - 17536 Niestety to są wyniki z podkręconego sprzętu....sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...