Kaczor Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 http://www.pc.com.pl/news.asp?NewsID=10977 czytaliście te specyfikacje mnie wymiotło trza kaske zbierać i upgrade robić :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 cool ... ciekawe czy cena na starcie przektoczy 1000zł :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 cool ... ciekawe czy cena na starcie przektoczy 1000zł :))) martw sie raczej czy przekroczy 2k :P bo tysiac to na bank. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 cool ... ciekawe czy cena na starcie przektoczy 1000zł :))) martw sie raczej czy przekroczy 2k :P bo tysiac to na bank. cytuje tekst z www.benchmark.pl "Najciekawsze są jednak planowane ceny. ATi zamierza sprzedawać najmocniejszą z kart R300 za mniej niż 300 dolarów. Natomiast RV250 poniżej 200 dolarów. Faktem jest, że RV250 (następca RV200 czyli Radeon 7500) będzie jedynie nieco poprawionym R200, a R200 to znany Wam dobrze Radeon 8500" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Wow. i'm impressed :) tylko prawdopodobnie sa to ceny hurtowe. do tego polskie sklepy lubia duza marze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 to dopiero będzie potwór R300: -- od 300 MHz, technologia wykonania 0.15 microna -- 8 potoków renderingu, 4 TMU w każdym potoku, -- wydajność: 2400 Megapixeli/s i 9600 MegaTexeli/s -- 4 silniki geometrii, pełne wykorzystanie DirectX 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ...a wystarczy wejść na www.guru3d.com. Tam już jest zdjęcie R300 i szczegółowa specyfikacja także SŁABSZYCH modeli R300 między innymi R300LE( 249 Dolców) RV300, RL300 i coś tam o R250. R300 LE idealnie by pasował do mojego przyszłego Hammera 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 lubę już tą kartę :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ..coś mi się pomieszało ze stronami. Częśc jest na innej stronie. Zapomniałem, tylko, na której :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ..sobie przypomnialem http://www.reactorcritical.com/ Za dużo wpierdalam mięsa a za mało warzyw :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 czekam na to - jak tylko wyjdzie i troszke stanieje - biore od kopa!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 czekam na to - jak tylko wyjdzie i troszke stanieje - biore od kopa!!!!!! 10 sierpnia juz blisko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 o qwaale specyfikacja. TO BĘDZIE DIABEŁ NAD DIABŁAMI!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Wow. Taka karta za taką kasę. Może wreszcie inne firmy(czytan nvidia) zbije ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 o qwaale specyfikacja. TO BĘDZIE DIABEŁ NAD DIABŁAMI!!! Ja widzialem wyniki albo R300 albo nowego matroxa to bylo to okolo 15k w 3dmarku wiec nie powalilo mnie to wogole...ale to mogly byc wczesne wersje...pozniej jeszcze raz tego szukalem bo chcialem dac newsa o tym ale gdzies zaginelo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 o qwaale specyfikacja. TO BĘDZIE DIABEŁ NAD DIABŁAMI!!! Ja widzialem wyniki albo R300 albo nowego matroxa to bylo to okolo 15k w 3dmarku wiec nie powalilo mnie to wogole...ale to mogly byc wczesne wersje...pozniej jeszcze raz tego szukalem bo chcialem dac newsa o tym ale gdzies zaginelo. A kogo powalają wyniki w 3DMarku??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A kogo powalają wyniki w 3DMarku??? Niby fakt ale zwykle to jakos sie przeklada na wynik w grach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...