ZielonyTBG Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam.Mam problem z siecią w laptopie Toshiba L505D na chipie AMD M880G z grafą HD4200 i prockiem Turion II dual core M500. A więc system nie wykrywa w ogóle żadnej karty sieciowej.Nie ma w menadżerze urządzeń ani karty LAN ani WLAN.Stawiałem dwie różne siódemki (32 bity i 64 bity) a na końcu postawiłem ori system z partycji recovery.Oczywiście nic nie pomogło.Dodam że lapek jest z zagramanicy (usa) Założyłem inną kartę wifi (nie wiem czy sprawną) i też system nic nie znalazł. Włożyłem kartę wifi na USB,poprawnie ją zainstalowałem i net na niej śmiga.Czytnik kart też śmiga jak i cała reszta. Możecie mi podpowiedzieć co z nim może być nie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Uszkodzony LAN i nieobsługiwana karta wifi(ale tu raczej krzyczałby że unsupported wireless device) Wyłączone LAN/WLAN w biosie, o ile jest taka opcja Padnięty most północny Edytowane 28 Listopada 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Dwie różne karty WLAN więc powinien się odezwać.W biosie jest opcja wyłączenia WLAN-oczywiście włączona. Chyba mostek poleciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...