srekal34 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Chyba wiecie o co mi chodzi. Chcę podkręcić proca na FSB166MHz i nie wiem czy PCI wytrzyma(gdyż nie wiem czy moja płyta obsługuje ten podzielnik) Mam MSI KT3Ultra rev.1.0 Wiecie gdzie o tym pisze w instrukcji/stronie producenta?? Jeśli nie rozumiecie o co mi chodzi, to napiszcie że nie rozumiecie, nie trzymajcie mnie w niepewności proszę... Kiedyś na stronie o sprzęcie widziałem, jak gość podkręcał Athlona na FSB 166MHz i działał, więc to znaczy że moja płyta ją obsługuje??(O/C był na mojej płycie) http://www.msi.com.tw/program/products/mai...&MODEL=MS-6380E-to jest moja płyta i oficjalnie nie obsługuje FSB333, ale można FSB podkręcać do...440Mhz, więc co o tym sądzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 MSI KT3Ultra ma dzielnik 1/5 test w tescie wystapila troszke bardziej wyposarzona wersja,ale jesli chodzxi o podkrecanie to powinnoi byc analogiczie. max realne fsb na tej mobo to ok 180MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Dzięki bardzo za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ta mocniejsza wersja ma tylko RAID i USB2.0 dodatkowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...