acd Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jest sobie taka sytuacja, z ktora walcze od rana ( zachcialo mi sie wlaczyc film z kompa na tv...). Podlaczylem zatem obok monitora wpietego w dvi telewizor poprzez hdmi. Po odpaleniu nie mam obrazu ani na monitorze ani na tv. Pulpit sie odpala po dzwiek sluchac. Dziala tez tryb awaryjny i wlasnie w nim wywalilem sterownik i zrobilem czysta instalacje sterow oficjalnych. Rodzialka ustawiona w trybie awaryjnym na jakas mniejsza. I [gluteus maximus] nadal to samo. Windows 7 64bit i 680gtx. Pomocy bo mnie krew zalewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Helpdesk wróżka.pl jest zablokowany że zakładasz tematy bez żadnych konkretów na forum olewając podstawowe zagadnienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...