maSTHa212 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zastanawiam się nad wypadem na ten fest http://www.novarock.at/ Zestaw IMO b.fajny, każdy fan gitar znajdzie coś dla siebie. Ale nie o tym chciałem. Kwestia zakupu biletów: gdzie to najlepiej zrobić? Na stronie podają, że można na Eventimie...ale oczywiście każdym prócz polskiego :/ Ktoś wie jak się najlepiej do tego zabrać? Z góry dzięki. Aha i jakieś porady dotyczące logistyki? W sensie czy na takie imprezy można dojechać samochodem, zostawić go, a po koncertach normalnie wrócić na parking i do hotelu jak w przypadku np meczów czy trzeba jednak kombinować z dojazdem/dojściem z buta? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nievegirl Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeśli chodzi o bilety, to niestety nie wiem na jakiej polskiej stronie mógłbyś je dostać. Ale, jako że byłam na Nova Rock Festival rok temu, wiem co nie co na temat kwestii logistycznych. Owszem, możesz przyjechać samochodem i zostawić go na parkingu specjalnie do tego "przeznaczonym". Parking ten znajduje się około godziny piechotą od scen. Ogólnie, cały festiwal odbywa się na polu. Strefę koncertową możesz opuścić, kiedy chcesz (przy pierwszym wejściu każdy dostaje opaskę na rękę). I nie polecałabym spanie w hotelu, gdyż znajduje się on daleko. Poza tym, do dyspozycji jest ogromna przestrzeń biwakowa, wiec wystarczy tylko rozłożyć namiot. xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...