pawlack Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, Przymierzam się do zakupu routera, który będzie znajdował się przy komputerze, potrzebuję w miarę mocnego sygnału na całym piętrze. WiFi używałbym w telefonie oraz laptopie. Mam neostradę, obecnie korzystam z modemu ADSL TP-Link. Prosiłbym również o rozjaśnienie, na jakie parametry zwracać uwagę. Czy router musi mieć wbudowany modem ADSL ? Z góry dziękuje za odpowiedzi, Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 2012 przez pawlack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 http://forum.purepc.pl/topic/247591-jaki-router-kupic/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krynio26 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Niekoniecznie musisz mieć ADSL - możesz mieć zwykły router DSL jak masz już modem, ale to chyba i strata kasy i miejsca. Ja mam ADSL-a - X2000 Linksysa, do Neostrady, działa pięknie, nic się nie muli, dobry transfer bezprzewodowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...