Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Nie bede sie sprzeczała ale jest juz matrix na dvd mam go w domu juz od 3 tygodni :)kiepska prowokacja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 no przykro mi, ale dopiero sciagam ripa.... a mojego hasla i loginu na ftpa raczej ci nie podam:] mam nadziejze ze zapodasz tak gdzies 15 secondowy kawalek, jezeli to okarze sie prawda to trzeba zaczac przekopywa dc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 i w miare dobrej jakosci jezeli chodzi o obraz :]. o, to brzmi juz lepiej niz - JAKOŚĆ DVD :D a obrazek u mnien nie działa :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No pewnie że istnieje ale nie kaźdy nazywa sie Wachowski, żeby go mieć :)) Ja sie nie nazywam Wachowski i za ok. 6h bede go mial na kompie=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mozesz powidziec ile wazy ten film, oraz podac pelna nazwe pliku :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 The.Matrix.Reloaded.SVCD.TS-Centropy 3 cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 i to ma byc wersja dvd :lol: :lol: :lol: :lol: , koles rozwaliles mnie, tracic 3 cd na gowniana wersje od centropcy lol, pozatym to jest svcd jak sama nazwa mowi za siebie, tak pozatym to radze poszukac na dc pliko o nazwie matrix reloaded.avi i sciagniesz sobie obecnie najlepsza wersje ktora zajmoje 1 cd, lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le! To ze jest 3cd od centropy to juz wiemy od miesiaca, chodzi o DVD-RIP czlowieku sprytny inaczej a nie o SVCD!!!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 The.matrix.reloaded.DVDscr.avi 1cd no faktycznie ten pierwszy to nie dvd rip, przepraszam:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Yamroz- Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Teraz to faktycznie zapodales linka konkretnego, ani releasu nie ma ani formatu. Btw ten film trwa 2:20 okolo - ciekawe jakiej jakosci by to bylo na 1cd LOL. Gadasz glupoty miszczu - moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 The.matrix.reloaded.DVDscr.avi 1cd no faktycznie ten pierwszy to nie dvd rip, przepraszam:P po prostu uwierz, nie ma jeszcze DVD rip'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 The.matrix.reloaded.DVDscr.avi 1cd no faktycznie ten pierwszy to nie dvd rip, przepraszam:P po prostu uwierz, nie ma jeszcze DVD rip'a qrwa jest: http://www.divxmovies.com/community/listMo...andle=brandaris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 OOOO - chyba coś w tym jednak jest - ale ZAPODAĆ LINKA PROSZE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 1 CD na ponad 2 godziny??? W jakości DVD ??? 8O Chyba 160x100 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 OOOO - chyba coś w tym jednak jest - ale ZAPODAĆ LINKA PROSZE :) trzeba byc zarejestrowanym i niestety trzeba rowniez zaplacic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 The.matrix.reloaded.DVDscr.avi 1cd no faktycznie ten pierwszy to nie dvd rip, przepraszam:P kolejny raz piszesz glupe, przeciez nawet w nazwe pliku jest napisane "dvdscr", czyli dvd screener, czyli nie dvd rip, zreszta mam ta wersje, ale ciagle czekam na prawdzie informacje dotyczace dvd ripa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja kupiłem Matrixa na DVD dzień po jego wejściu do kin za 15 zł. i jakość rewelacyjna, znaczy normalne DVD. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja kupiłem Matrixa na DVD dzień po jego wejściu do kin za 15 zł. i jakość rewelacyjna, znaczy normalne DVD. :) następny :?: :twisted: :? :? jak ktoś ma ngryware dvd to sobie mogl przerobic jakiegos .mpg na dvd i "jest na DVD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja kupiłem Matrixa na DVD dzień po jego wejściu do kin za 15 zł. i jakość rewelacyjna, znaczy normalne DVD. :) następny :?: :twisted: :? :? jak ktoś ma ngryware dvd to sobie mogl przerobic jakiegos .mpg na dvd i "jest na DVD" Możliwe ale jest w dobrej jakości i płyuta idealnie zrobiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 spoko, może ten ktoś ma wtyki w HollyWood :D bo nie wiem skad można mieć na DVD na drugi dzien po wejściu do kin :) dla mnie to brednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 przeciez matrix juz od dawna jest na dvd, z czego tu sie dziwic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...