Dello Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Witam mam zamiar dokupić do swojego PC kartę graficzną : Nvidia Geforce Gtx 680. Mam pytanie, czy będe musiał dokupywać do swojego komputera lepszą płyte główną lub inne podzespoły? Specyfikacja mojego PC Procesor: Intel Core i5 2500k Karta graficzna ( którą mam zamiar wymienić ): Nvidia Geforce Gtx 570 Płyta główna: AsRock P67 PRO3 Pamięć ram: 8GB Muszę jakiś podzespół wymienić z tych które podałem? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Dello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) W dniu 1.12.2012 o 16:00, Dello napisał(a): (...) Jedynie co to sprawdź jaki masz zasilacz aby nie okazał się za słaby. Oraz długość karty żeby ci się zmieściła na długość. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Orgiusz Po co cytować cały post dla 2 zdań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dello Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) W dniu 1.12.2012 o 16:11, ememiks napisał(a): Jedynie co to sprawdź jaki masz zasilacz aby nie okazał się za słaby. Oraz długość karty żeby ci się zmieściła na długość. Zasilacz mam OCZ 600W Może być? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Dello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może być. Pamiętaj o sprawdzeniu, czy karta zmieści Ci się na długość, szczególnie, jeśli posiadasz jakąś mniejszą obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 A ktoś zwrócił uwagę, że karty z serii GTX 680 są obecnie nieopłacalne względem GTX 670? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...