PoGo Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zastanawiam sie nad wyborem kosci. Beda dzialac w dualu na Abit IC7, glownie chodzi mi o skrecalnosc kosci :] proc pujdzie P4 2.4@ jak najwiecej, chyba z Volcano 7+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a moze by tak TwinMOS PC3700 (466MHz) cena podobna, bede mial takie w poniedzialek to powiem czy sa podatne na wysokie fsb.Jesli koniecznie jedne z tych, ktore podales to GeIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Powiem jedno. Kingstone schodzi na psy. Pamieci sa coraz gorsze nawet te "super" HyperX Z tych dwoch napewno Geil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja tam ze swoich HyperX'ów jestem zadowolony ale teraz brałbym Twinmosy PC3700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a ja chyba zaglosuje na geile :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja również z dwojga złego wybieram GeIL'e... Chociaż jak poprzednicy wziąłbym pod uwagę TwinMos'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja ze swoich Hyper-xksów jestem zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja ze swoich Geil'i NIE jestem zadowolony. Wytrzymuja duze FSB ale nie z maks timingami. I na standardowych 200MHz potrzebuja 2,7V dla CAS2 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A moim zdaniem powinies zastanowic sie nad Corsairami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jak wiekszosc radzilbym ci wybrac geile pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A moim zdaniem powinies zastanowic sie nad Corsairami... Do Corsaira dopłacasz 50 zł na sztuce w porównaniu do Geili, więć moim zdaniem warto. Poszukaj tylko modułów LL, jest szansa, że będą w tej samej cenie co zwykłe (znaczy się c2). Ja miałem do wyboru c2 i LL za tą samą cenę, zgadnijcie co wybrałem : :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...