Skocz do zawartości
Slayer

konwerter *.pdf- *.doc - jest coś takiego?

Rekomendowane odpowiedzi

pdf2doc robi to ale nadaje jakiś dziwne rozszerzenie pdb. I dalej nie wie co z tym zrobić. :(

Inne które przeszukałem tekst są w stanie przerzucić, ale nie przerabiają zdjęc :(...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da sie coś takiego zrobić FineReaderem 6

W jaki sposób??

Chyba że mówisz o takim aby wydrukowac pdf , nastepnie zeskanowac i przekonwertowac na doc... :|... Bo ja przegladam wersje 4.0 5.0 i 6.0 i nic takiego nie widze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wersji 6.0 Finereadera na banko mozesz to zrobic.

Przed sesja uzywalem tego by z wykladow w pdf zrobic sciagi w wordzie...

Tylko ze aktualnie moj normalny komp jest w serwisie i nie powiem ci dokladnie jak to zrobic w finereaderze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem inną wersje Fine Readera 6.0 ("pełniejszą") i w tej jest taka opcja własnie ją testuje..

Fine Reader za bardzo się do tego nie nadaje. Sam tekst rozpoznaje , ale popełnia dużo błedów ponadto często rozwala kolumny, i źle odczytuje grafike. Jak na grafice jest tekst próbuje go odczytac, zamiast potraktowac całośc jako grafikę.. Do tego trwa to bardzo długo. Chyba pozostanie reczne kopiowanie i wklejanie osobno grafiki, i osobno tekstu..

pdb chyba nie obsluguje grafiki, chyba gdyz uzywam tego tylko do textu.

jest tak jak napisałeś .. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi