crackers Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Kiedy, gdzie i jak sie spotykamy??? Na WGK??? 6 lipca??? Jak to w końcu jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 nie mam juz pojecia...... zaczyna mnie to wqr**** , raz bylo mowiene ze spotkanie bedzie a raz ze nie... i leje teraz nato... jak sie trafi to pojde, a jak nie to nie pojde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ja na to leje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ja juz sam nie wiem, ja bym nie mial nic przeciwko spotkanq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 DOBRA!!! JA IDE 6 LIPCA NA WGK. TYLE! Prawdopodobnie bede mial koszulke z emblematem Tweak.pl :))) Więc możliwe, że mnie znajdziecie. Hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Cos mi sie wydaje, ze z tym spotkaniem bedzie tak jak ze slynna gra Duke Nukem Forever tj. "Bedzie kiedy bedzie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...