ArturMaly Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Cześć, Mam następujacy problem, a mianowicie: Od jakiegoś czasu podczas normalnej pracy na komputerze wyłączają mi się monitory, jeśli słucham jakiejś muzyki z dysku to słyszę kilka sekund tak jakby zacięcie i powtarzanie a później leci tak jakby ciąg dalszy piosenki. Najczęściej robi coś takiego gdy odpalę jakieś multimedia, albo chcę skorzystać z akceleracji graficznej np. w PS. System: Windows 7 x64 Procesor: Phenom x6 1075T Płyta główna: ASRock 970 EXTREME4 Ram: 8 GB Karty graficzne: Radeon HD 4850 1GB [dwa monitory 1920*1200 i 1920*1080], Sprawdzałem też na Radeonie 2600XT i działa tak samo. Zasilacz: Corsair CX430 Edytowane 3 Grudnia 2012 przez ArturMaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Skanowałeś dysk na błędy za pomocą odpowiednich programów. Winne mogą być sterowniki grafiki,kable łączące kartę z monitorem.Masz jakieś BSODy? Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Niezły Apacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Skanowałem dysk HD Tune'm i nic nie znalazł. Nie mam żadnych BSOD. A jaki prorgam polecacie do dokładnego posprzątania sterowników od grafiki, bo przy usuwaniu wywala mi się błąd że nie idzie wszystkiego usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Driver Sweeper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pobawiłem się w usuwanie sterowników i instalowanie, raz z jedną raz z drugą kartą graficzną ale ciągle to samo, komputer się ciagle zawiesza. Zauważyłem też że za każdym razem nie instaluje się "Sterownik audio HDMI/DP" Jakieś inne tropy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Szukaj w Menadżer wydajnośći,niezawodności tam opisane są problemy ze sprzętem czy aplikacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...