Blackerx Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam,mam szybkie 2 pytania bo za 1,5h kończy się aukcja z radeonem podanym w temacie. 1.Mam tego fortrona: http://allegro.pl/zasilacz-atx-fortron-350w-fsp350-60emdn-fvat-gw-i2768656575.html,a reszta konfiguracji prezentuje się tak: CPU:AMD Athlon 64 X2 3600+ MOBO:Gigabyte ga-m55s-s3 Ram:2x1gb Kingstone DDR2 Czy ten fortron wystarczy? 2.O ile dobrze wiem ta karta potrzebuje zasilania 2x 6 pin.Problem w tym że mój fortron nie ma takiej wtyczki,na dodatek ma wolnego tylko jednego molexa,więc gdybym tam podłączył 3 przejściówki nie będzie problemu z dostarczaniem prądu?Tego się obawiam bo nagle z jednego robią się cztery molexy. PS.Jeśli nie wolno wklejać linków do allegro to przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 zasilka styknie a ten radek ma jedna wtyczke 6pin, na co mu wiecej:) swoja droga za ile kupujesz to cudo? to prawie 6 letnia karta jak by nie patrzec wiec juz troche stara a wiec ryzyko ze sie popsuje wczesniej niz pozniej jest spore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackerx Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 To co do tej specyfikacji do 120 zł używane polecasz?Nie chce przepłacać jeśli cpu będzie karte ograniczał,poza tym na wakacje mam zamiar wszystko sprzedać i zmienić kompletnie kompa,więc aby do wakacji, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...