JejoX Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, Zgłaszam się do Was drodzy forumowicze z prośbą o pomoc w sprawie , która da dzieciakom frajde i uśmiech na twarzach a mi zapewni tak oczekiwany i tak żadko spotykany......święt....znaczy sie świąteczny spokój Żona poprosiła o pomoc w głosowaniu, mikołaj zapasem więc pomyślałem , że 100 głosów w ich konkursie byłoby świetnym prezentem mikołajkowym. O co chodzi? Aquafresh zrobił konkurs na najlepszą pracę plastyczną pod hasłem " Każdy z nas wie jak z Pastusiami o ząbki dbać swe"....nie oceniamy,nie komentujemy.....sam myślałem , że chodzi o problematykę rejonów wiejskich:P Dziękuje za każdy głos oddany na pracę grupy , którą prowadzi moja Żona. Dziękuje w imieniu krasnoludków....jakkolwiek głupio i podejrzanie by to nie brzmiało:D P.S Z jednego adresu IP może być oddany jeden głos....każdego dnia Link do pracy http://akademia-aqua...czne-nr-17.html Dzięęęękuuuuujeeeeeeemyyyyy Edytowane 4 Grudnia 2012 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...