k4cz0r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Windows 8 jest świetny....tylko odkąd go mam walczę z instalacją sterowników na moją kartę. Sprzęt: Laptop Samsung R540-JT03PL, karta Mobility Radeon HD5470 Gdy używałem dołączonego Win 7 x64 Home Premium bez problemu działały najnowsze sterowniki. Odkąd zmieniłem na Win8 nie mogę zainstalować żadnych steroników, poza samsungowymi z ich strony. Próbuję 12.6, 12.10 [rzekomo dla Win8] czy betę 12.11 - wszystkie pokazują, że sterownik graficzny ATI jest aktualny. Póki co pracowałem na tych z Samsunga, ważne że jakoś działa, ale nie które gry strasznie działają lub w ogóle się nie uruchamiają bo te sterowniki są sprzed ładnych paru lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zaglądałeś na tą stronę? http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...