eloise Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 mam taki problem z uruchomieniem pewnych gier: nie działają gry pod Direct 3D np. Heroes III, Diablo II (nie uruchamiają się, tylko od razu chowają się do paska zadań na pulpicie) a te pod OpenGL np. Quake III, Return To Castle Wolf działają bez zarzutu nie działa również moduł testowania Direct 3D w panelu diagnostycznym DirectX - nie rozpoczyna testu tylko pojawia się komunikat: "Test został anulowany przez naciśnięcie klawisza" (nic nie naciskam) nie działa również czasami (tzn. działa do restartu kompa, po ponownym włączeniu już sie nie odpala) program 3D Mark 2001 SE - wyświetla się error posiadam Radeona 9100, Omega 2.4.43 (na Catalyst 3.4 było to samo), DirectX 9.0a, Win 2000 Prof, co może być przyczyną? przeinstalowałem drivery od karty i dalej to samo... do poprawienia częstotliwości odświeżania mam Ati Refresh Fix oraz Refresh Force Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 najlepiej przeinstaluj winde. Pewnie masz smietnisko w sterownikach. Na czystej windzie wgraj tylko to co trzeba - czyli nie kombinooj ze sterami tylko instaluj sprawdzone - officjalne cata 3.4 (omegi na r9100 i tak kopa nie daja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...