Pacyfista Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam, Mam mały dylemat i chciałbym zasięgnąć rady. Zdecydowałem się na zakup karty Radeon HD7850 1GB. Nie wiem, który z producentów byłby najlepszy. Ustawie wg własnej preferencji: 1. Gigabyte HD7850 1GB OC 2. Sapphire HD7850 1GB 3. MSI HD7850 1GB OC Różnica w cenie jest praktycznie żadna (do 10zł). Nie wiem czy jeden wentylator w MSI nie będzie zbyt głośny podczas obciązenia, z kolei z Sapphire jest mi nieznane. Skłaniam się ku Gigabyte. Jakie macie doświadczenia z tymi producentami ew kartami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek667 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Polecam ci Gigabyte Nie chcę się rozpisywać ta wydaje mi się najlepsza z pośród wymienionych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 polecam Saphire posiadam ją od 3 miesięcy 100% zadowolenia..nie słyszalna gram w gierki.......... bat company batlefield ....... daje rade w komplecie z intelem i5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja polecam jak najtańszą z gwarancją 3 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja polecam jak najtańszą z gwarancją 3 lata. a ja nie polecam naj taniej bo można nie zile wtopić .....kupisz wyjca i co potem???? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tak ciężko poszukać jakiegoś testu tych kart.http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_radeon_hd_7850_przeglad_modeli_niereferencyjnych?page=0,17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...