iTrooper Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam. Wczoraj zakupiłem internet mobilny playa z Laptopem Asus K55A w prezencie* Wszystko było ok dopóki nie zaczęły się ściągać aktualizacje systemu Windows 7. W tym czasie ściągałem 1 grę przez Torrent i zainstalowałem jeszcze jedną w którą grałem przez chwilę. Potem wyszedłem z gry i chciałem zrestartować komputer. Po restarcie wyświetlił mi się komunikat o Instalowaniu Windows Update i żeby nie wyłączać komputera. Zostawiłem tak jak było i poszedłem gotować. Jednak po 30minutach dalej było na 15% i myszka nie ruszała się,komputer się zaciął i wyłączyłem go i włączyłem ponownie. Jednak już potem nie chciał wstać.Próbowałem uruchomić w trybie w którym sam się naprawia i dalej nic ciemne tło i tyle. Zrestartowałem jeszcze raz i włączyłem jakoś przywracanie systemu firmy Asus. I od tamtego momętu minęło jakieś 1,5h i 3 razy mi się restartował i niby wchodził do windowsa ale potem wychodził komunikat żeby nic nie ruszać i włączał się cmd.exe i potem jeszcze pisał Trwa przygotowanie komputera przez instalatora do pierwszego użycia i tak chyba z 4 razy już miałem. Nie wiem co robić już... Asus K55A i3 3110M (2.4Ghz) Intel HD 4000 500GB 4GB Windows 7 Home Premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie wiem jak ale komputer się sformatował i wszystko już działa. Proszę zamknąć post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...