Yogi311 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) jeszcze raz napiszę z grzeczności zestaw który będzie do tej kwoty najbardziej atrakcyjny do gier mieszczący się w niecałe 1.7k złota posiadający "wszystko" co powinien czyli bez dokupowania za tydzien dwa. 1693 jeżeli za dużo zmień procesor z G860 na G550 Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Czyli zostały mi dwa zestawy do wyboru (załączniki) , myślę że już sam powinienem sobie wybrać który mi będzie bardziej "odpowiadać" , yogi311 - zestaw będę brał ze sklepu morele , nie mogłem tam znaleźć tego zasilacza co podałeś więc go zmieniłem na taki , myślę że to dużo nie zmienia a twój zestaw jak najbardziej będę brał pod uwagę. Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc ! + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...