darksoul Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam Od mniej więcej miesiąca "coś" próbuje łączyć się z adresem 25.150.187.124 na porcie 137 i 138. PeerBlock opisuje to jako DINSA, Ministry of Defence. Porty są charakterystyczne dla usługi net-bios Przepuściłem system przez SpyBota, przejrzałem procesy i puki co nic ciekawego nie znalazłem. Zastanawiam się czym jeszcze sobie przeskanować system? Trochę mnie irytuje że siedzi mi coś w systemie i próbuje się łączyć a nie wiem co to za ustrojstwo i po co i czemu netbiosem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Hamachi - http://b.logme.in/2012/11/07/changes-to-hamachi-on-november-19th/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dziękować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...