grzech1991 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Witajcie Mam problem z komputerem. Dzisiaj chciałem dorzucić dysk twardy i po skręceniu go nie wyświetla obrazu. Co dziwne, gdy go zresetuję nie robi tego od razu tylko są jakieś 1-2 sekundy wyłączenia. Moja konfiguracja: C2D e8400 windows 7 ultimate zotac 8800gt 2x2gb kingston ddr II 800mhz asus p5q pro 750GB samsung 500GB seagate 2000GB WD 160GB WD dvd-rom samsung dvd nagrywarka lite-on ihas corsair 550 watt wewnęrzna karta tp-link wi-fi Podczas czyszczenia: - wyjmowałem kartę graficzną - odłączałem/podłączałem kable sata - smarowałem wentylator na front panelu - wyjmowałem jedną kość ramu - dotykałem chłodzenia procesora (coolermaster) - oczyszczałem całość z kurzu Co robiłem aby działało: - resetowałem biosa - sprawdzałem mocownie ramu - wyjmowałem kartę graficzną i czyściłem slot - podłączyłem do komputera tylko zasilanie i monitor Jak nacisnę power, komputer się nie wyłącza. Jak osłuchuję go, to dyski się włączają ale nie ma odczytu z nich danych. Proszę o pomoc ;/ Edytowane 12 Grudnia 2012 przez grzech1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...