bachnaify Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Witam. Planowałem zakup Define R3, ale obecnie jest już niedostępna. W jej miejsce pojawił się model Define R4, ale jest zbyt szeroki i nie zmieści mi się pod biurkiem. Poprzeglądałem więc wczoraj jakie są inne wyciszane obudowy na rynku. Póki co znalazłem: - Cooler Master Silencio 550 - Cooler Master Silencio 650 - Corsair Obsidian 550D - Antec P280 (ale też niedostępna) Która z nich będzie najlepsza ? Liczy się dla mnie CISZA. Na kontroli obrotów wentylatorów ani innych zbędnych bajerach mi nie zależy. Ważne by było jak najciszej. Która będzie najlepsza - Silencio 550, 650, czy Corsair Obsidian 550D ? A może są na rynku jakieś inne, lepsze wyciszane obudowy, które przeoczyłem ? Jaką polecacie ? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez bachnaify Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 A może Bitfenix Ghost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachnaify Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Poszukam, a z tych co podałem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Obsidian nie jest wyciszany, no i cena rozwala, ponieważ to sztandarowa seria od corsaira. Albo Silencio (rozmiar dobierz wg potrzeb/uznania), albo Bitfenix Ghost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...