salomon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Czesc, Mam Amd k-6 333, 256 MB, feforce2 mx-400 64MB, kiedyś filmy divx mi smiagały potem po formacie, juz nie. Problem jest taki ze w momenice gdy chce włączyc film poprostu sie nidz nie dzieje okno np. best playera czarna, a na dole tylko napis "trwa otwieranie...." nawet jesli sa ta clipy 20 MB. Codecki wypróbowałem chyba wszystkie możliwe i playery tez ale niesty nic...? Moze cos poradzicie..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 zainstaluj linux + mplayer 8) jezeli jednak win to ffdshow, nimo codec pack. ale ffd wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 nie wiem czy to wina kodeków po poprostu film wogóle nie che sie odpalic., kodeki to by pewnie były gdyby film działał ale nie było yb na przykład obrazu... a ffdshow miałem i tez nie pomógł.... a gdzie niegdzie mozna poczytac ze jest to zbedny codec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a gdzie niegdzie mozna poczytac ze jest to zbedny codec..a mi on zastepuje wszystkie divxy, xvidy i cala reszte :) do tego nie wywala playera na powazniejszych bledach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 (...) a ffdshow miałem i tez nie pomógł.... a gdzie niegdzie mozna poczytac ze jest to zbedny codec..ffdshow to nie kodek, tylko zestaw filtrów umożliwiających oglądanie filmów nawet wtedy, gdy nie ma się w systemie odpowiednich kodeków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...