Heniut Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Cześć. Pewnego ponurego dnia a było to wczoraj... Zadowolony odpalam komputer próbuję coś zrobić i wyskoczył bluescreen - myślę dobra po co mi wiedzieć co to jak się powtórzy to wtedy się dowiem. Włączam jeszcze raz Windows'a i... po ekranie ładowania zamiast logowania widzę czarne tło i myszkę (którą mogę ruszać) - to samo jest w trybie awaryjnym. Komputer jest sprawny, ponieważ linuks mi pięknie (jak zawsze zresztą) działa. Proszę o pilną pomoc ponieważ potrzebuję mieć system "na wczoraj" (format odpada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDFSQ Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wrzuć screen z HD Tune z zakładki Health, oraz podaj konfigurację komputera wraz z marką i mocą zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Lepiej z CrystalDiskInfo, HdTune jest juz dosc stary (ten darmowy) i nie zawsze wyswietla smart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster-bieda Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wydaje mi się że jest to problem z dyskiem. Odpal kompa z płyty instalacyjnej i poprzez funkcję napraw dojdź do wiersza poleceń. wydaj komendę: chkdsk c: /f po zakończeniu uruchom kompa. Jeśli sytuacja się powtórzy napisz. Będziemy myśleć dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie korzystasz przypadkiem z karty muzycznej na USB / PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...