rosal Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, mam około dwuletni komputer i sprawuje się całkiem nieźle, jednakże dzisiaj zobaczyłem, że nie pójdzie mi na nim Crysis 3, czego powodem jest karta graficzna. Moglibyście polecić mi jakąś dobrą kartę graficzną? Nie musi być najnowsza i żeby działała z resztą komputera? Specyfikacja: - procesor: Intel Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 CPUs) - płyta główna Gigabyte H55M-S2 - ram 4GB - karta graficzna NVIDIA GeForce GTS 250 Edytowane 16 Grudnia 2012 przez rosal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jaki masz zasilacz i ile masz kasy na kartę ?? Sensowna zmiana to HD7770/GTX650Ti - z HD7750 i podobnymi będziesz miał niewielki wzrost fps w porównaniu do GTS250 . Koszt ww. kart to 450+ zł . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosal Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Zasilacz Logic 500w. Tak w sumie myślałem o cenie około 300 zł, ale to bym pewnie musiał za pół roku wymieniać. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez rosal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3n90m Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zasilacz jest raczej ryzykowną konstrukcją. Co do samej karty to w okoliacach 300zł nie będzie raczej nic ciekawego. Jak wspomniał kolega wyżej karty w okolicach ponad 400zł dadzą wzrost wydajności i to będzie jedyny sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! To przyjdź za pól roku. Tylko nazwij wtedy regulaminowo temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...