KowalQ Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam Kupilem na portalu gumtree 2 tygodniowe biurko.a k-Ex mi je uszkodzil;/.Producent wycenil uszkodzone elementy na 190 zl. Dzwonilem do logistyka z firmy k -Ex i kazal mi napisac protokul i dolaczyc dowod zakupu czyli np aukcje.Czy dowodem zakupu moze byc link do strony gumtree?Uznaja mi to nie beda robic problemow ? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dowodem zakupu może być np potwierdzenie przelewu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowalQ Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Rozumiem.Bo kupilem fajne biurko za 350 zl ale te elementy uszkodzone sa warte jak juz wspominalem 190 zl.Czy Ci oszusci z k-exa nie beda robic problemow aby oddac za uszkodzone rzeczy? 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nie wiem jaki regulamin ma kurier k-ex. Spisywałeś protokół w obecności kuriera przy odbiorze przesyłki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Po kiego drugi temat o tym samym? http://forum.purepc.pl/topic/349710-reklamacja-w-firmie-kurierskiej-k-ex/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...