Sigmur Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, Zakupiłem ostatnio płytę główną GA-Z77-D3H i pamięci corsair 16gb (cmz16gx3m2a1600c9) i mam pytanie czy będą one dobrze działać w dual channelu? Pytam, ponieważ dopiero się zorientowałem, że nie ma ich na liście QVL (http://download.giga..._ga-z77-d3h.pdf), a możliwość sprawdzenia samemu będzie najwcześniej koło czwartku-piątku kiedy to mają dojść PSU, dyski, obudowa, chłodzenie itd. Pozdrawiam Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Sigmur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 A czy to coś zmieni do czwartku? Będziesz miał sprzet u siebie to sprawdzisz. Powinny chodzić w Dual'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 To że nie ma wcale nie musi oznaczać że niebędą pracowały w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigmur Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Potwierdzam - śmiga elegancko. Temat do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...