goldi11 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Cześć wszystkim. Pytam na forum bo już nie mam pomysłów. Wie ktoś czy da się grać używając innego komputera? Tzn. z lapka łączysz się jakimś połączeniem do stacjonarki gdzie jest udostępniony pulpit i odpalasz gry. Przez pulpit zdalny woła że nie ma dostępu do sterowników. Czytałem kiedyś że jakaś firma robi jakiś program do tego, ale oczywiście kiedy to będzie to nikt nie wie :) Może ktoś z forumowiczów zna jakiś inny program czy sposób :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Próbowałeś Teamviwer-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi11 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Teamviewer i inne łączą się ale na pulpit użytkownika który jest już zalogowany. Ja potrzebuje czegoś co podłączy się do innego usera. Można zrobić tak żeby do jednego systemu byli zalogowani dwaj użytkownicy. Pytanie jak zrobić żeby ten zdalny mógł grać. Gra to Minecraft, jeśli to pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...