Qatooo83 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam Mam problem z karta graficzna Club 3D HD7770 1GB GDDR5 mianowicie nie wiem czy bedzie ona pasowala do mojej plyty glownej. Plyta glowna to Gigabyte GA-G31M-S2L i z tego co wynika z jej specyfikacji obslugije zlacze PCI-EXPRESS 1.0 a ta grafika (moze sie myle) ale wydaje mi sie ze ma PCI-EXPRESS 3.0 i pytanie czy ta karta bedzie u mnie dzialac? jeszcze jednym pytaniem jest to czy moj procek jest dla niej wystarczajacy a posiadam Intel Core Quad Q8200 z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wszystko będzie dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qatooo83 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wielkie dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...