NuKeR Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Czesc. Moj sprzet jest jak sygnaturce jedynie tylko R3E sobie umarla. Poszla na gwarancje i wrocila w postaci refundacji. Kupilem ja za okolo 1500 zl a refunduja mi 1000 czy to normalne? Jako ze nie ma zbyt duzego wyboru w plytach pod 1366 pytanie jest czy nie lepiej zrobic upgrada i wymienic plyte z cpu na jakies nowsze. No chyba ze nie bedzie sie to oplacac to czy moglibyscie zasugerowac jakas inna plyte na 1366 sokecie. Grafike planuje wymienic okolo marca i dokupic RAM. Sprzet uzywam glownie do grania i grafiki. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez NuKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Jak najbardziej będzie się to opłacać, za 1000zł kupisz proca razem z płytą wydajniejszego niż tamto i7. A jak sprzedasz swojego procka to kupisz i5-3570K i dobrą płytę do OC, np MSI Z77A-GD55 http://www.anandtech...oduct/47?vs=701 Edytowane 18 Grudnia 2012 przez humanoidal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 ktos polecil mi taki zestaw : Asrock z77 Extreme 4 i 3770k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 [..] Sprzet uzywam glownie do grania i grafiki. Może coś więcej? Może się okazać, że dopłata do i7 nie jest potrzebna i i5k w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Glownie www i obrobka zdjec. Sprzetu nie upgarduje czesto wiec bede sie upieral przy i7 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...