marcinq123 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, posiadaczy owego routera proszę o sprawdzenie Dynamic DNS: Dane do logowania: Service Provider: No-IP ( www.no-ip.com ) User Name: testppc Password: testppc Domain Name: testppc.no-ip.org Enable DDNS: [ptaszek] U mnie router nie chce się zalogować i nie wiem czego to wina czy firmware czy cuś Edytowane 19 Grudnia 2012 przez marcinq123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Masz podobną konfigurację - http://www.tp-link.com.pl/article/?faqid=419 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Właśnie sęk w tym iż loguje się bez końca i nie może się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Oprogramowanie masz najnowsze na routerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nie, najpierw chciałem wykluczyć ewentualny problem ze stroną, później problem z softem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zrób odwrotnie . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Żeby nie było, podziałało. Co było raczej do przewidzenia. Plusem jest fakt iż działa ddns, minusem to iż zniknęła pewna funkcja którą musiałem inaczej obejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...