XPit Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 CZy to możliwe że karty Gainwarda tak dobrze się kręcą ? Posiadam GF3 Ti200 Golden Sample i wkręciłem go bez problemu na poziom ti 500 czyli 240/500 i nic - chodzi gładko nawet radiatory na pamięciach nie grzeją się tak mocno - ledwo ciepłe. Jakie są wasze refleksje z podkręcania tego typu kart ? Piszę, bo na benchmark.pl goście z trudem wkręcili GF3 Gainwarda na 225/485 więc mam dobrą sztukę, czy to normalka ? pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 wiele osob pisalo ze ta karta naprawde dobrze sie kreci... i ze nie oplaca sie qpowac Ti500 bo ti 200 mozna wykrecic tak zeby chodzila na ti500 :) a o tym ze tak slabo sie kreci slysze po raz pierwszy :) Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Dzięki, pójdę za ciosem i zapytam o sterowniki, bo pewnie juz ktoś ma swojego faworyta. Używam obecnie 27.50 czy ktos poleciłby mi lepsze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 hmmm...nie (odnosnie sterownikow) a podkrecanie? 250@550 tez chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Ja ostatnio zeszlem po 10MHz z mojego GF3 winfasta :) Powod- goraco sie zrobilo na dworku i u mnie w pokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ostatnio przez te fale upałów naprawde zrobilo sie mojemu gainwadowi gorąco a chłodzony jest crystal orbem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Mój Gainward wyciąga 265/570. Procesor na karcie jest chłodzony radiatorem z procesora i z drugiej strony też jest mały wentylatorek... Dodam że jest to model : GF3Ti200 PP GS 128MB. Mój sąsiad ma identyczną karte więc muszę się przejść do niego i sprawdzić czy tylko ja trafiłem na tak dobry egzemplarz czy wszystkie tak działają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...