CavV6 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Aż się zdziwiłem, że nie ma tu fanów tej niesamowitej i wciągającej gry? :) Gra jako ciekawostka pojawiła się z DLC w nowym Humble Bundle 7, już od dolara! :) Czy ktoś ma u siebie osiągnięte 100% of the game? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Co znaczy 100% of the game? :P Trochę w to pogrywałem, generalnie z większych osiągnięć udało mi się zabić "matkę".. Co do samej gry to dałbym jej mocne 4+ / 6. Tapnięte z Desire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak dla mnie rewelka, bardzo przypomina mi stary Splatterhouse. :D Jak ktoś lubi oglądać gameplay'e na YT, to polecam The Binding of Isaac w wykonaniu Zacka Scotta, można się pośmiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 dobre let's play tej gry robi jeszcze na yt northernlion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Najciekawsza w tej grze jest niemal całkowita losowość, ułożenie pomieszczeń przy każdej grze jest zawsze inne, to samo tyczy się potworów, itemów itp. Ale ma też kilka zasad co do niektórych pokojów, które gdy są znane, to znacznie ułatwiają rozrywkę. To gra na naprawdę długie godziny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Co znaczy 100% of the game? Tapnięte z Desire. Achievment ze Steama :) Najciekawsza w tej grze jest niemal całkowita losowość, ułożenie pomieszczeń przy każdej grze jest zawsze inne, to samo tyczy się potworów, itemów itp. Ale ma też kilka zasad co do niektórych pokojów, które gdy są znane, to znacznie ułatwiają rozrywkę. To gra na naprawdę długie godziny. Zgadza się, nawet grając na innym kompie od zera, już było ciekawie ;) Zastanawia mnie teraz BoI na HB7 - czy gra w tej formie może być jakoś rozpowszechniana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...